Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Foreningen for administrativt personale, FGA

 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Velkommen til hjemmesiden for  FGA

  - Foreningen for administrativt personale på frie grundskoler.


  FGA er en faglig forening for administrativt personale, sekretærer og regnskabsførere på privatskoler, der er medlemmer af Danmarks Private Skoler.

  FGA afholder hvert år i november måned kursus for sekretærer og regnskabsførere. Vi prøver at tilgodese så mange interesseområder som muligt, så alle får noget brugbart med hjem. Foreningens medlemmer besidder en bred viden og stor erfaring, og erfaringsudvekslingen danner god grobund for netværksgrupper, når kurset er overstået.

  For nyansatte sekretærer og regnskabsførere er der en god mulighed for at komme i kontakt med erfarne kollegaer, som har været igennem de mange forskellige arbejdsopgaver, der er i løbet af et skoleår. Man er også meget velkommen til at kontakte bestyrelsen, som gerne hjælper med at formidle kontakterne.

  Fakta om foreningen

  FGA, Foreningen for administrativt personale på frie grundskoler blev stiftet i 1983 på Sejergaardsskolen i Tølløse. Foreningen tog navneforandring til det nuværende navn i 2015, tidligere hed foreningen Frie Grundskolers Sekretærforening.

  Foreningen har til formål at skabe et netværk for administrativt personale - skolesekretærer og regnskabsførere - ansat ved skoler under Danmarks Private Skoler.

  Foreningen er en faglig forening – ikke en fagforening.

  Foreningen har over 100 medlemmer.

   


  Du kan også følge foreningen på deres Facebooksiden