Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Global Entrepreneurship Week Denmark

  30. november 2015
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 •  

  Verdens først forretningsplan til børn og unge
  Bliv din egen Boss uanset alder. Global Entrepreneurship Week Denmark lancerer verdens første gratis forretningsplan til børn og unge, der drømmer om at blive iværksættere.

  Ligetil og i børnehøjde
  Bliv din egen Boss er et spritnyt arbejdshæfte, der skal gøre det nemmere for børn og unge at handle på deres gode idéer. I hæftet gives en introduktion til de grundlæggende redskaber som traditionelt bruges indenfor iværksætteri.
  Med helt enkle værktøjer bliver skolebørn og unge med iværksætterambitioner klædt på, til at skabe deres allerførste forretningsplan.
  Bliv dig egen Boss er en visuel og kreativ forretningsplan, hvor børnene både skal klippe-klistre, tegne og tage billeder mens de bliver klogere på deres forretningsidé.

  Bliv din egen boss lanceres som en gave til Danmarks børn i forbindelse med den årlige Global Entrepreneurship Week som finder sted i november. En engelsk version lanceres også, så børn i resten af verden også får mulighed for, at udleve deres iværksætterdrømme.

  I år er det 8. gang iværksætterugen holdes i Danmark, men første gang der bliver sat fokus på børn og unge som potentielle iværksættere, der på lige fod med voksne har brug for inspiration og konkrete værktøjer, for at tage de gode idéer et skridt videre og gøre dem til en reel forretning.

  ”Bliv din egen Boss udfylder et hul i markedet. Det er let redskab for børn og unge at arbejde med og en mulighed for, at få nogle tanker ned på papir. Måske fører det til en reel forretning, måske ikke.
  Det vigtigste er at de bliver bevidste om, at de kan handle på deres gode idéer. Vi ved, at iværksættere der har haft mulighed for at øve sig, stifter mere levedygtige virksomheder. Jo tidligere de begynder, des bedre.
  Samfundet er afhængigt af, at flere forfølger deres idéer og skaber nye løsninger, produkter og ydelser – og nye arbejdspladser,” siger Sine Larsen, kampagnechef på Global Entrepreneurship Week Denmark.

  Bliv din egen Boss kan downloades gratis via dette link - http://gew.dk

  For yderligere oplysninger kontakt:
  Sine Larsen, Kampagnechef, Global Entrepreneurship Week
  Mobil: 23 28 16 75
  Mail:

  Global Entrepreneurship Week|Denmark
  Global Entrepreneurship Week Denmark (GEW) sætter fokus på at fremme og udvikle iværksætterlysten. GEW skal generere nye idéer til vækst og entreprenørskab og hjælpe iværksættere med at danne netværk.
  I år har GEW særligt fokus på fremtidens iværksættere; elever, studerende og unge iværksættere under 30 år, der alene eller sammen med andre handler på muligheder og gode idéer og omsætter disse til værdi for andre.
  Aktiviteterne starter allerede i uge 44 på skoler og uddannelser i hele landet og kulminerer i uge 47 med et hav af arrangementer for unge, iværksættere og erhvervsfolk.

  Global Entrepreneurship Week Denmark er arrangeret af Fonden for Entreprenørskab i samarbejde med Erhvervsstyrelsen og en lang række offentlige og private partnere.