Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Ny hjemmeside

  22. april 2013
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • 22.04.13

  Velkommen til Danmarks Privatskoleforenings nye hjemmeside

  Danmarks Privatskoleforening ønsker at give en professionel rådgivning i faglige, økonomiske, juridiske og pædagogiske anliggender for at hjælpe medlemsskolerne til at skabe optimale rammer for eleverne og deres forældre.

  Vi håber, at vores nye hjemmeside vil være et godt supplement til vores øvrige rådgivning. Det er også vores håb, at sitet vil være stedet, hvor skolernes bestyrelser, ledelser og administrationer vil holde sig opdateret om de nyeste informationer og nyheder med relevans for sektoren.

  Hjemmeside for alle

  I opbygningen af hjemmesiden har Danmarks Privatskoleforening ønsket at henvende sig til både skolernes bestyrelser, skolernes ledelser og administration og til forældre og andre, der er interesseret i at vide mere om skolerne og skoleformen.

  Derfor er hjemmesiden bygget op om fem overordnende menupunkter;

  et menupunkt, der primært henvender sig til bestyrelsesmedlemmer,

  et menupunkt, der primært henvender sig til skolernes ledelser og administration,

  et menupunkt, der omhandler foreningens mange kursusaktiviteter samt

  to menupunkter ”Danmarks Privatskoleforening” og ”Skolerne”, der primært henvender sig til øvrige, der har interesse i skoleformen, fx pressen eller initiativtagere til nye privatskoler.

  Under menuen ”Skolerne findes også en liste over skolerne, der linker direkte ind til informationer om hver enkelt medlemsskole.

  Gå på opdagelse på den nye hjemmeside

  I "Værktøjskassen" findes regler, informationer, links og meget, meget mere om de emner som enhver fri grundskoles ledelse og administration har brug for.

  "Administrationskalenderen" er en oversigt over datoer udsendt af Fordelingssekretariatet, Ministeriet for børn og undervisning m.fl. Kalenderen giver et overblik over ansøgningsfrister, tilmeldingsfrister, prøvetidspunkter og meget mere.

  Under menupunktet "Hvem er vi?" findes oplysninger om foreningen - hvordan den styres, dens historie m.m.

  Danmarks Privatskoleforening har udgivet en del publikationer. Foreningens udgivelser kan downloades under "Publikationer".

  "Foreninger i foreningen" beskriver og linker til foreninger, der knytter sig op til Danmarks Privatskoleforening.

  Initiativtagere til nye skoleprojekter kan hente relevant information under "Start ny privatskole".

  Hvis man ønsker at vide, hvad privatskolerne er for en størrelse, kan man læse om skoleformen under "Hvad er en privatskole?"

  Dette og meget, meget mere byder Danmarks Privatskoleforenings nye hjemmeside på – gå selv på opdagelse.