Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Øg værdien af MUS-samtalerne

  5. januar 2016
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Savnes kobling mellem MUS og strategien? Trænger MUS til at blive sat i system og få sammenhæng med andre samtaler? Er det svært at modtage og give feedback? Danmarks Privatskoleforenings medlemsskoler får nu en enestående mulighed for at deltage i et projekt finansieret af overenskomstmidler på statens område. Det koster ikke noget at deltage, ud over den arbejdstid, der anvendes.

  Kompetencesekretariatet har kontaktet foreningen og tilbudt muligheden. Mere end 50 arbejdspladser har gennem det seneste år fået bistand af Kompetencesekretariatet til at styrke udbyttet af deres MUS. De deltagende arbejdspladser har alle været igennem en særligt tilrettelagt forløb og oplever, at MUS nu giver større værdi.

  Overenskomstparterne på statens område (Moderniseringsstyrelsen og Centralorganisationernes Fællesudvalg) har besluttet at forsætte MUS-indsatsen, og Danmarks Privatskoleforenings medlemsskoler har nu har mulighed for at være med i den nye runde.

  På den enkelte skole tilrettelægges forløbet i tæt dialog med samarbejdsudvalget, men grundelementerne i forløbet ligger nogenlunde fast og omfatter:

  - Tilbud om servicecheck af arbejdspladsens MUS-koncept (skema og processer)

  - Et kick-off-møde om værdien af MUS for ledere og medarbejdere på arbejdspladsen 

  - To fælles sessioner for arbejdspladsens ledere om bl.a. den strategiske brug af MUS 

  - En fælles session for arbejdspladsens medarbejdere om bl.a. forberedelse af MUS 

  - Individuel ledelsescoaching forud for MUS for ca. 5 ledere

  - Evaluering i SU

  Bemærk, at det er en vigtig forudsætning for skolens deltagelse, at den er godkendt af både arbejdspladsens ledelse og medarbejderrepræsentanter.

  Læs mere om mulighederne i denne folder (eller se beskrivelsen af grundelementer i MUS-forløbet her). 

  Ansøgningsfristen er 1. marts 2016. Ansøgningen indtastes online på Kompetencesekretariatets hjemmeside via dette link. Skolen vil skulle motivere grunden til deltagelse.

  Højest 4 skoler vil endeligt blive tilbudt forløbet. Skolerne udvælges af Kompetencesekretariatet.

  For yderligere information, kontakt Bent Gringer på  (tlf. 40906897)