Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Orientering om ændringer i bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring

  5. januar 2017
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Ønsker skolen at være dækket af en bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring, skal skolen give besked til Danmarks Private Skoler.

  Til skolens bestyrelse og ledelse

  Vigtig orientering om ændringer i bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring

  Danmarks Private Skoler har valgt at afslutte samarbejdet med udbyderen af foreningens bestyrelses-og ledelsesansvarsforsikring, HDI-Gerling, med udgangen af skoleåret 16/17. Dette har betydning for de af medlemsskolerne, som er dækket af forsikringen, idet skolerne ikke længere vil være dækket når foreningens samarbejde med HDI-Gerling ophører.

  Foreningen har i stedet indgået et samarbejdet med forsikringsselskabet AIG og kan derfor tilbyde en ny bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring hos dem.

  Det er vores anbefaling at alle skoler har en bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring. Hvis skolen ønsker at være dækket af en bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring gennem foreningen, skal skolens bestyrelse aktivt vælge den nye forsikring. Dette gælder også for de skoler der i dag er omfattet af forsikringsordning via Danmarks Private Skoler. Foretager skolens bestyrelse sig ikke yderligere vil skolen ikke blive omfattet af den nytegnede forsikring med AIG. Alle skoler kan tilmelde sig den nye ordning, uanset deltagelse i den bestående ordning. Skoler som ikke tidligere har haft denne forsikring kan allerede nu tilmelde sig den nye ordning.

  Tilmelding

  Tilmelding til forsikringen sendes til Anette Holmgreen, . Læse mere i nedenstående dokument (Orientering om ændringer i bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring 2017) hvilke oplysninger skolen skal sende for at bliver tilmeldt forsikringen.