Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Nye medlemmer i foreningens bestyrelse

  29. oktober 2018
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • Under årsmødet blev der afholdt valg til foreningens bestyrelse. Læs mere om det her.

  Under årsmødet blev der afholdt valg til foreningens bestyrelse. Der var fire pladser i spil, henholdsvis to pladser til repræsentanter for skolernes bestyrelser og to pladser til repræsentanter for skolernes ledelser.

  Medlemmer af foreningens bestyrelser sidder to år ad gangen. På valg var tre bestyrelsesmedlemmer, der af vedtægtsbestemte årsager ikke kunne modtage genvalg Det drejede sig om Trine Aarskov Friis, der har siddet i bestyrelsen i 4 år, Susanne Mäkelä Green, der har siddet i bestyrelsen i 8 år, og Poul Sørensen, der har siddet i bestyrelsen i 10 år. Bo Mehl Jørgensen, der i mange år har siddet i foreningens bestyrelse som repræsentant for skolernes ledelser, genopstillede.

  Der stillede i alt ni kandidater op til de fire pladser: Tre som repræsentanter for skolernes bestyrelser og seks som repræsentanter for skolernes ledelser.

  Foreningen Danmarks Private Skoler retter en stor tak til alle ni for at stille deres kandidatur til rådighed. Det er opløftende, at så mange er engagerede i foreningen og ønsker at bidrage til bestyrelsesarbejdet.

   

  Følgende kandidater blev valgt til foreningens bestyrelse:

  Repræsentanter for skolernes ledelser

  - Bo Mehl Jørgensen, skoleleder ved Frederikssund Private Realskole (genvalgt)

  - Dan Ingemann Jensen, skoleleder ved Sct. Ibs Skole, Horsens.

   

  Repræsentanter for skolernes bestyrelser

  - Carina Dyekjær Finseth, bestyrelsesformand ved Nørre Aaby Realskole

  - Maja Faust Rasmussen, næstformand ved Interskolen, Aarhus

   

  De nye medlemmer ønskes velkommen i bestyrelsen. Til de udtrådte medlemmer lyder en stor tak for flere års engageret arbejde for Danmarks Private Skoler.

   

  Se alle bestyrelsesmedlemmer her

  De nye bestyrelsesmedlemmers baggrund:

   

  Carina Dyekjær Finseth Carina Finseth formand

  Har siden 2015 været bestyrelsesformand ved Nørre Aaby Realskole.  Inden har Carina været formand  for Nørre Aaby Realskoles børnehaves bestyrelse (2011-2014) og næstformand i skolens bestyrelse fra 2014-2015.

  Carina har læst til lærer og er uddannet inden for bl.a. dansk, psykologi og pædagogik ved Silkeborg Seminarium. Carina har siden uddannet sig inden for revision. Hun er ny specialkonsulent i staben i den nye Gældsstyrelse, hvor hun bygger styrelsens budgetter, principper og arbejdsgange op. 

   

  Dan Ingemann Jensen Dan Ingemann

  Har siden 2012 været skoleleder ved Sct. Ibs Skole, Horsens. Dan har været suppleant til bestyrelsen for Danmarks Private Skoler i en årrække. Desuden har han været formand for foreningen af katolske skoler (FAKS) siden 2012 - en forening under Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasier.  

  Dan er oprindelig uddannet lærer fra Gedved Seminarium og blev ansat som lærer på Sct. Ibs Skole i 1982. 

   

   

  Maja Faust RasmussenMajaFaust1

  Har siden 2017 været næstformand i bestyrelsen for Interskolen i Aarhus. Sideløbende har Maja været suppleant i bestyrelsen for Danmarks Private Skoler. Hun er uddannet jurist.