Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

7.C. fra Kornmod Realskole er vinder af ’Ungdomsværn 2015’

  23. november 2015
 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • 7.C fra Kornmod Realskole i Silkeborg er vinder af ’Ungdomsværn 2015’ – et landsdækkende projekt, der sætter social ansvarlighed og finansiel forståelse på skoleskemaet.

  I de sidste to måneder har 7.C dystet mod 27 andre skoleklasser – fordelt over hele landet – om at skabe den mest innovative PR- og fundraisingkampagne til fordel for de anbragte børn og unge, som Børnehjælpsdagen arbejder for.

  Ina Thorndahl, direktør i Børnehjælpsdagen, overrakte her til formiddag prisen til eleverne og begrundede 1. pladsen med, at klassen har lavet et enestående og kreativt kampagnearbejde med mange forskellige initiativer.

  Læs mere på Børnehjælpsdagen hjemmeside.

  Ud over præmie og diplom modtog eleverne - som en ekstra og særlig anerkendelse - personlige videohilsner fra Danmarks Social- og Indenrigsminister Karen Ellemann og Minister for Børn, Undervisning og Ligestilling Ellen Trane Nørby.

  Se Ellen Trane Nørbys videohilsen til 7.C
  Se Karen Ellemanns videohilsen til 7.C

  christoffer

   "Alle rejste sig op på stolene i klassen og var vildt glade, da vi fik nyheden om vores 1. plads. Det har været virkelig spændende at arbejde med projektet, og det har også fået mange følelser frem i mig. Jeg har lært, at man skal hjælpe andre og være opmærksom på, hvis nogen har det svært",fortæller 13-årige Christoffer Svoldgaard Andersen, der har været med til at sælge hele 316 muleposer som led i klassens fundraising.

   
  christoffer 
  Christoffer Svoldgaard Andersen.
  Fotokredit: Lasse Christian Pedersen.